Om mig

IMG_20170430_151546_841Jeg hedder Louise Sjørup. Jeg er født den 30 november 2000.

Jeg har en forkærlighed for ord, og i sær om at skrive dem ned. Jeg har en stor drøm om at blive forfatter, og dette er min vej frem.

Jeg kan godt lide at skrive noveller samt længere tekster. Jeg har skrevet min første roman i november 2016, men jeg er stadig i tvivl om, jeg vil udgive den. Jeg har sidenhen fået massere ideer, der blot mangler at blive vagt til live.

Jeg har gået i 10’ene klasse, og går nu på landbrugsskole. Jeg bruger meget af min fritid i køkkenet og på at læse, samt at hænge ud med vennerne.

Jeg elsker film. Jeg kan bruge flere timer på at glo på BBC’s Sherlock Holmes. Syntes den er absolut fantastik.

Jeg elsker bogen “Mig før Dig” af Jojo Moyes og bogen “Nattens Cirkus” af Erin Morgenstern. Syntes det er nogen af de bedste kærlighedshistorier til dags dato. Dog bliver min ynglings serie “Heksejægeren lærling” af Joseph Delaney.

De lærer jeg har haft (en stort del) har troet, at jeg er ordblind, hvilket jeg ikke er, men det har givet mig en del udfordringer omkring det at skrive. Det har dog aldrig fået mig til at give op.

Jeg kan gode lide at tage billeder. Mest af blomster og naturen. Til tider kan jeg også finde på at tegne. Det er dog mest mennesker.